Γωνία λήψης | Διαγωνισμός Φωτογραφίας από το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με δωρεάν συμμετοχή και θέμα το Χρώμα.

Η ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας ανοικτό σε κάθε φωτογράφο, δωρεάν και χωρίς πολύπλοκους όρους συμμετοχής. Στόχος του διαγωνισμού είναι η προβολή της δουλειάς νέων αλλά και παλιότερων φωτογράφων, το μοίρασμα της έμπνευσης και η δημιουργία νέων φίλων.

Ο διαγωνισμός θα επαναλαμβάνεται κάθε δύο μήνες με διαφορετικό θέμα. Οι διακριθέντες φωτογράφοι θα προβληθούν μέσα από τις διάφορες σελίδες της ομάδας. Επίσης, μια φορά τον χρόνο οι φωτογραφίες που έχουν διακριθεί θα συμμετέχουν, με έξοδα της ομάδας, σε εκθέσεις, ενώ θα κληρώνονται και διάφορα δώρα ανάμεσα στους φωτογράφους που έχουν διακριθεί.


1o Θέμα: ΧΡΩΜΑ
Διάρκεια: ως 20 Ιουνίου 2021
Συμμετοχή: Δωρεάν
Διοργάνωση: Φωτογραφική Ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26
Υπεύθυνη διοργάνωσης: Έλενα Μάμουνα
Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικούδης


Τρόπος συμμετοχής

Οι φωτογράφοι στέλνουν τις φωτογραφίες τους μέσα από το wetransfer στο email elenamamouna@gmail.com. Από 1 ως 10 σε ανάλυση τυπώματος, χωρίς λογότυπο πάνω τους. Γράφουν στο μήνυμα όνομα, κινητό τηλέφωνο και αν συμφωνούν να ενημερώνονται κάθε μήνα για ό,τι οργανώνει η ομάδα (πέρα από τον διαγωνισμό).

Οι φωτογραφίες που θα διακριθούν θα προβληθούν με το όνομα του φωτογράφου και θα συμπεριληφθούν στην ετήσια έκθεση που θα οργανώσει το ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26. Η κριτική των φωτογραφιών θα γίνεται από τριμελή επιτροπή με βασικό μέλος τον Ανδρέα Κατσικούδη. Η επιτροπή δεν θα γνωρίζει τα ονόματα των φωτογράφων.

Η φωτογραφική ομάδα ΔΙΑΦΡΑΓΜΑ 26 έχει δημιουργηθεί από τον Ανδρέα Κατσικούδη και αποτελείται από επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους. Έχει έδρα την Αθήνα και οι περισσότερες δράσεις της φιλοξενούνται στο Cinemarian.


Φωτογραφία: Lilly Rum

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.