Διαγωνισμός διηγήματος από την ομάδα του Fantasy Festival

Με αφορμή τη συμπλήρωση διακοσίων ετών από την κήρυξη της Επανάστασης του 1821,  η οργανωτική ομάδα του Fantasy Festival ανακοινώνει τον διαγωνισμό συγγραφής διηγήματος Magic Pen Writing Contest 2Κ21.  

Το 2021 αποτελεί μια συμβολική χρονιά για όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, καθώς συμπληρώνονται διακόσια χρόνια από την κήρυξη της επανάστασης και την ανεξαρτησία του Ελληνικού Κράτους.

Με αφορμή αυτό το σημαντικό ιστορικό γεγονός η οργανωτική ομάδα του Fantasy Festival ανακοινώνει το διαγωνισμό συγγραφής διηγήματος Magic Pen Writing Contest 2Κ21 με θέμα:

«Επανάσταση τώρα! / Revolution is now! «

«Στα ατέλειωτα όρια της φαντασίας…
Εξερευνούμε την έννοια της Επανάστασης ως ιδέα, ως κοινωνικό φαινόμενο που μπορεί να μεταβάλει μια παγιωμένη κατάσταση που θεωρείται δεσμευτική ή/και καταπιεστική, ως ριζική καινοτομία, ως εφηβική έξαψη, κτλ. Ψάχνουμε την ψυχική δύναμη και τη θέληση που πηγάζει μέσα από τον άνθρωπο και μπορεί να αλλάξει ολοσχερώς τη ζωή του και τις σαρωτικές συνέπειες που επιφέρει μια εκ βάθρων μεταβολή…»

Info

Έναρξη διαγωνισμού: Δευτέρα 11/01/2021
Συμμετοχή: Δωρεάν
Έπαθλα:
1η Θέση: Χρηματικό έπαθλο αξίας 300 Ευρώ + Έπαινος διάκρισης στο διαγωνισμό
2η Θέση: Χρηματικό έπαθλο αξίας 100 Ευρώ + Έπαινος διάκρισης στο διαγωνισμό
3η Θέση: Χρηματικό έπαθλο αξίας 50 Ευρώ + Έπαινος διάκρισης στο διαγωνισμό

Τα 10 καλύτερα διηγήματα θα συμπεριληφθούν σε συλλογή που θα εκδοθεί από τους διοργανωτές η οποία θα περιλαμβάνει και τις καλύτερες εικονογραφήσεις από το διαγωνισμό εικονογράφησης Magic Brush Illustration Contest που διεξάγεται ταυτόχρονα και έχει την ίδια θεματική.

Αναλυτικές Πληροφορίες στο www.fantasyfestival.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.